Hajde da se igramo: Dobra i loša navika!

Hajde da se igramo: Dobra i loša navika! Koliko puta ste se zapitali koje su vaše navike dobre, a koje loše? Da li ste ikada razmišljali o tome da promenite neke stvari u svom životu? Igra dobra i loša navika će vam pomoći da bolje upoznate sebe, da uočite svoje navike i da ih promenite na bolje.

Zabava koja može da promeni život

Igra dobra i loša navika je sjajan način da se zabavite i provedete vreme sa prijateljima, ali i da promenite neke stvari u svom životu. U ovoj igri, svaki igrač mora da podeli sa ostalima jednu dobru i jednu lošu naviku koju ima. Ostali igrači glasaju da li je ta navika dobra ili loša. Na kraju igre, svaki igrač treba da izabere jednu lošu naviku koju će pokušati da promeni, i jednu dobru naviku koju će pokušati da zadrži ili unapredi.

Najbolji način da se upoznamo sa sobom

Igra dobra i loša navika je odličan način da se bolje upoznate sa sobom. Kada podelite sa drugima svoje navike, možete da vidite kako drugi vide vas, ali i da uočite neke stvari koje možda niste ni primetili kod sebe. Kada odlučite koju naviku želite da promenite, možete da počnete da radite na sebi i da postanete bolja verzija sebe.

Usvojite dobre navike i izbegnite loše

Igra dobra i loša navika je odličan način da usvojite dobre navike i izbegnete loše. Kada odlučite koju naviku želite da promenite, možete da počnete da radite na tome da je promenite. Možete da zapišete svoj cilj i da se pridržavate plana koji ste napravili za sebe. Kada odlučite koju dobru naviku želite da zadržite ili unapredite, možete da se fokusirate na to da održite tu naviku i da je unapredite na bolji način. U tome vam može pomoći e-planer „Organizuj se prema energiji“.

Zaključak

Hajde da se igramo: Dobra i loša navika! Ova igra je sjajan način da se zabavite, ali i da promenite neke stvari u svom životu. Kada odlučite koju naviku želite da promenite, možete da počnete da radite na sebi i da postanete bolja verzija sebe. Kada odlučite koju dobru naviku želite da zadržite ili unapredite, možete da se fokusirate na to da održite tu naviku i da je unapredite na bolji način. Zato, pozovite svoje prijatelje i igrajte dobra i loša navika, i vidite kako možete da promenite svoj život na bolje!

S ljubavlju, Anita