Senka jedne ljubavi – dr Anita Kovačić Popović

Cena: 700,00

Priču bake Emilije zapisuje njena unuka s namerom da je otrgne od zaborava i sačuva uspomenu na svoju baku i njezinu mladalačku ljubav. No ta rana ljubav stalno prati mladi par i oni se sreću, sastaju i rastaju….Njihovi slučajni susreti dešavaju se u gradu umetnosti, slobode i beskraja – u Firenci, kolevci lepote i nadahnuća…Svako će od njih proživeti ovaj život, ovaj put ka prolaznosti, i svaka će neprilika i nedaća biti prevaziđena upravo mišlju o tome da postoje druge dimenzije i drugi svetovi i da je ovaj život samo trenutak, bljesak u ograničenom vremenu…Čovek koji ne ume da sanja ne ume ni da živi. Tu istinu beleži Emilijina unuka sa ciljem da pokaže ljudima kako ljubav nije greh nego je vrlina i kako je svaki čovek uvek na istoj raskrsnici: živeti za danas ili živeti za večnost.

Izdavač: Nova Poetika
Godina: 2023.
Pismo: Latinica
Broj strana: 111

Skrivena soba izobilja – dr Anita Kovačić Popović

Cena: 800,00

Simbolika romana Skrivena soba izobilja kuca kao uzburkano srce na svim stranicama. Ona otkriva ništa drugo do priču o ljubavi, nadama, strahovima i tugama. Ona podučava kako da u sebi pronađemo radost, samopouzdanje, razumevanje, saosećanje. Kako da volimo sebe. Kako da budemo strpljivi u iščekivanju sopstvene sreće, koja ne leži nigde drugde do u nama samima. I kako da budemo ono što jesmo sa svim manama i vrlinama, hrabri i odvažni u borbi za svoje snove i osmeh čija iskričavost nosi vilinski sjaj.

Izdavač: Nova Poetika
Godina: 2021.
Pismo: Latinica
Broj strana: 160

Organizuj se prema energiji – dr Anita Kovačić Popović

BESPLATNO

E-planer vam nudi mogućnost da definišete vaš cilj i napravite plan za njegovu realizaciju, ali tako da organizujete vaše dnevne, mesečne i godišnje aktivnosti prema sopstvenoj energiji. Ovim planerom definisano je šest oblasti, koje se odnose na: Energiju i vreme; Motivaciju; Organizaciju; Istrajnost; Smernice; Evaluaciju i Beleške. Ovaj planer je za one koji želje da se posvete svom cilju i budu istrajni na putu njegovog ostvarenja. Ovaj planer je gubljenje vremena i energije za osobe koje nisu dosledne i ne žele da se posvete svom cilju.

E-knjiga
Godina: 2023.
Pismo: Latinica
Broj strana: 50